ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Τα απογευματινά εργαστήρια ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται μέσα Ιουνίου.

 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Η Μαγειρική αποτελεί μια ιδιαίτερη τέχνη για τους μεγάλους, πόσο μάλλον για τα παιδιά! Η δημιουργικότητα και η έμπνευση την ώρα της προετοιμασίας, η συνεργασία μεταξύ των παιδιών και η ανυπομονησία να γευτούν τα αποτελέσματα της μαγειρικής τους, είναι λίγα μόνο απ' τα οφέλη που προσφέρει μια τέτοια πολύπτυχη δραστηριότητα.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ

Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για βρεφάκια με πολλά μουσικοκινητικά παιχνίδια, διαφορετικά ερεθίσματα κάθε φορά και πολλή μουσική. Με τη βοήθεια του γονέα, τα βρεφάκια μας γνωρίζουν νέα υλικά, μουσικά όργανα, τραγούδια, αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους, καλλιεργούν τον χαρακτήρα τους και κοινωνικοποιούνται σε μια ομάδα.

ΧΡΩΜΑΤΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ

Ένα ολοκαίνουργιο εργαστήρι εικαστικών για μωράκια 1,5- 2,5 ετών. Εδώ, με την βοήθεια του γονέα- κηδεμόνα, τα μωράκια δημιουργούν τις πρώτες τους μικρές χειροτεχνίες. Ανακαλύπτουν πως μπορούν να παίζουν με τα χρώματα και πως να χρησιμοποιούν τα υλικά που τους δίνονται εξελίσσοντας έτσι την αντίληψη και τις ικανότητές τους.
 

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Τα παιδιά έχουν μουσικά ακούσματα προτού ακόμη γεννηθούν, όταν μέσα από την κοιλιά ακούν τη μουσική που ακούει κι η μητέρα τους. Η μουσική, όπως και τα υπόλοιπα μέσα δημιουργικής έκφρασης που σχετίζονται με τις τέχνες, δίνουν στα παιδιά ευκαιρίες να αντιληφθούν την ομορφιά στη ζωή μας. Έτσι εδώ, η κίνηση και η μουσική συνδυάζονται με τρόπο μαγικό!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

Εδώ, παιδιά από την ηλικία των 3 ετών γνωρίζουν και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν νέα υλικά όπως ο πηλός, η γυψόγαζα, η αλατοζύμη καθώς και πολλά ανακυκλώσιμα. Δημιουργούν πρωτότυπες και όμορφες κατασκευές αναπτύσσοντας έτσι την δημιουργική τους σκέψη. Ανακαλύπτουν καλύτερα τον εαυτό τους, ενισχύεται η φαντασία τους και προάγεται η αντιληπτική τους ικανότητα.!Και δεν ξεχνάμε ότι ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ!!!

 

 

 

Newsletter

×

 

SUMMER CAMP

ΣΤΟ "PLAY & ACTION"!!!

 

 ΕΝΑΡΞΗ SUMMER CAMP: 18 Ιουνίου 2019

ΛΗΞΗ SUMMER CAMP: 2 Αυγούστου 2019

 

  

Διαβάστε Περισσότερα!