ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Τα απογευματινά εργαστήρια ξεκινούν μέσα Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται μέσα Ιουνίου.

Για την σχολική χρονιά 2019- 2020 τα απογευματινά εργαστήρια ξεκινούν Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου!!

 "BABY PLAY" ΓΙΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ

Ώρα για παιχνίδι!!! Τα βρεφάκια μας έρχονται σε επαφή με αισθητικοκινητικά παιχνίδια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια μίμησης και άλλα εκπαιδευτικά παιχνίδια μπαίνοντας για πρώτη φορά σε μια ομάδα. Ενισχύουμε τα ερεθίσματά μας, αναπτύσσουμε τις αισθήσεις μας και δίνουμε στο παιδί την δυνατότητα να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του διασκεδάζοντας!

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ

Ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα για βρεφάκια με πολλά μουσικοκινητικά παιχνίδια, διαφορετικά ερεθίσματα κάθε φορά και πολλή μουσική. Με τη βοήθεια του γονέα, τα βρεφάκια μας γνωρίζουν νέα υλικά, μουσικά όργανα, τραγούδια, αναπτύσσουν το λεξιλόγιό τους, καλλιεργούν τον χαρακτήρα τους και κοινωνικοποιούνται σε μια ομάδα.

ΧΡΩΜΑΤΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΒΡΕΦΑΚΙΑ

Ένα εργαστήρι εικαστικών για μωράκια 1,5- 2,5 ετών. Εδώ, με την βοήθεια του γονέα- κηδεμόνα, τα μωράκια δημιουργούν τις πρώτες τους μικρές χειροτεχνίες. Ανακαλύπτουν πως μπορούν να παίζουν με τα χρώματα και πως να χρησιμοποιούν τα υλικά που τους δίνονται εξελίσσοντας έτσι την αντίληψη και τις ικανότητές τους.
 

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Τα παιδιά έχουν μουσικά ακούσματα προτού ακόμη γεννηθούν, όταν μέσα από την κοιλιά ακούν τη μουσική που ακούει κι η μητέρα τους. Η μουσική, όπως και τα υπόλοιπα μέσα δημιουργικής έκφρασης που σχετίζονται με τις τέχνες, δίνουν στα παιδιά ευκαιρίες να αντιληφθούν την ομορφιά στη ζωή μας. Έτσι εδώ, η κίνηση και η μουσική συνδυάζονται με τρόπο μαγικό!

 ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Εδώ, παιδιά από την ηλικία των 2,5 ετών γνωρίζουν και μαθαίνουν να χρησιμοποιούν νέα υλικά όπως ο πηλός, η γυψόγαζα, η αλατοζύμη καθώς και πολλά ανακυκλώσιμα. Δημιουργούν πρωτότυπες και όμορφες κατασκευές αναπτύσσοντας έτσι την δημιουργική τους σκέψη. Ανακαλύπτουν καλύτερα τον εαυτό τους, ενισχύεται η φαντασία τους και προάγεται η αντιληπτική τους ικανότητα.!Και δεν ξεχνάμε ότι ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ!!!

 

 

 

Newsletter